De winkel

Over ons

Over ons 

Of je nu op zoek bent naar een hippe transportfiets, een handige E-bike of een sportieve mountainbike, bij Bike Totaal Paul van Korven ben je altijd aan het juiste adres! Deze moderne fietsenwinkel in het centrum van Goirle staat al jarenlang bekend om haar kwaliteit, vakmanschap en deskundigheid.

Groot assortiment

Neem een kijkje tussen het ruime assortiment aan fietsen en accessoires en laat u adviseren door één van de deskundige medewerkers. Zij informeren naar uw wensen en kunnen u direct vertellen welke fiets of welk accessoire écht bij u past. Perfecte service en een proefritje ontbreken natuurlijk niet bij de aanschaf van een nieuwe fiets.

Reparatie

Is uw tweewieler kapot? Dan kunt u terecht in de werkplaats van Bike Totaal Paul van Korven. Hier staan professionals voor u klaar om uw fiets weer in ere te herstellen. Ook E-bikes en sportfietsen worden vakkundig hersteld.

Kom langs

Breng een bezoekje aan de vernieuwde winkel en laat u verrassen door het ruime assortiment. U vindt Bike Totaal Paul van Korven aan de Tilburgseweg 68 in Goirle.