Het team

Het team

 Paul van Korven

In 1988 nam Paul samen met zijn vrouw de zaak over van zijn schoonouders. Sindsdien is hij elke dag in de winkel en werkplaats te vinden. Zijn dagen zijn heel divers en hij is vooral bezig met de klanten in de zaak. Wanneer hij vrij is sleutelt hij graag aan bromfietsen en motoren. Daarnaast gaat hij graag zelf een stukje fietsen. Hij is trots op zijn zaak en prijst de goede sfeer onder het personeel.

 Annelies van Korven

Annelies gaat elke dag met plezier naar haar werk. Het is zo gevarieerd dat het nooit verveeld. In 1988 nam ze samen met haar man de zaak over van haar vader en moeder. Ze gaat graag met klanten in gesprek en helpt met het zoeken naar een fiets die écht bij iemand past. Een klant gaat dan ook nooit zonder tevreden gevoel de deur uit. In haar vrijetijd gaat Annelies graag een stukje fietsen op haar E-bike.

 Liselotte van Korven

Dochter Liselotte wordt ook wel ‘de ICT’er van de zaak‘ genoemd.  Ze beantwoordt de binnengekomen mailtjes, onderhoudt de Facebookpagina en de website. Ze staat dagelijks in de winkel en houd van de leuke gesprekken die ze met klanten kan voeren. Daarnaast zorgt ze dat de winkel up-to-date blijft en gaat ze mee inkopen. En die leuke etalage van de fietsenwinkel? Ook dat is het werk van Liselotte.

 Dirk van den Dries

Dirk werkt al ‘efkes’ bij Bike Totaal Paul van Korven. Als 16-jarige ging hij er aan de slag en hij is nooit meer weg gegaan. Hij geniet van zijn afwisselende werk in de werkplaats en de winkel en ook in zijn privéleven is hij graag met fietsen bezig.  Ieder jaar gaat hij op fietsvakantie en vorig jaar is hij zelfs naar Venetië gefietst!

 Luuk Schapendonk

Luuk is letterlijk en figuurlijk in het fietsvak gerold: toen hij met zijn moeder een fiets kocht sprak een fietsenmaker hem aan. ‘Is  dat niet iets voor jou?’ Sinds zes jaar staat hij dagelijks in de werkplaats van Bike Totaal Paul van Korven. Hij vindt het leuk om mensen te helpen en te sleutelen aan fietsen. Hij staat graag tussen zijn collega’s en houdt van de gemoedelijke sfeer onderling.

 Blazej Dolat

Ervaring opdoen bij een fietsenmaker in Nederland om uiteindelijk in Polen een eigen fietsenwinkel te beginnen, dat is de droom van Blazej. Sinds 2 jaar staat hij in de werkplaats van Bike Totaal Paul van Korven. Zijn specialisme ligt bij de tweedehands fietsen.

 Fer Boogers

Fer is een echte doelgerichte techneut. Hij houdt van de variatie in de werkplaats en richt zich met name op de reparatie van kettingen en tandwielen. Al zeven jaar fietst hij elke dag naar zijn werk en ook in het weekend gaat hij graag met vrienden een stuk mountainbiken. Fiets hij niet, dan houd hij van mineralen en stenen verzamelen en dichten.

 Rob Sterk

Vroeger wilde hij schipper worden, maar toen hij als 16-jarige één stap binnen deze fietsenwinkel had gezet, wist hij beter: ik word fietsenmaker! Rob volgde de opleiding en staat nu dagelijks de klanten in de werkplaats te woord. Hij lost alle vragen op en zorgt dat klanten met een goed gevoel de winkel verlaten.